FÖLJ OSS. SE VIDEOS

boka vit spanska


Antal personer:

RESETEKNISK information:

BOKA RESA ONLINE 
OCH FÅ FAKTURA / BETALA MED BANKKORT PÅ VALT RESMÅL.
KREDIT 110
DAGAR
 FRAM TILL 41 DAGAR INNAN AVRESA. DELTA SOM INDIVID I EN MINDRE GRUPPRESA. FLYGBILJETTER 
BOKAS SEPARAT GENOM OSS / BOKAS SJÄLV. MÖTESTIDEN

VIKTIG!  FRI TRANSFER 
TILL/FRÅN 
STARTPLATS I VALT RESMÅL T EX FRÅN
BILBAO/PORTO/FARO/
MADRID/
MALAGA/ALMERIA/LAS 
PALMAS eller VALVERDE. 

ElHierro Led Kam Picknick kopia

MER INFORMATION OM
T EX PRISKATEGORIER.

TERROIR

Är ett uttryck som beskriver de naturliga förutsättningarna på växtplatsen för råvaran. Det kan översättas som “platsens känsla” som fås av dess olika egenskaper, som skapar dess karaktär. Hur geografi, geologi, och klimat integrerar med till exempel växters genetik. eller framställning av matvaror. Ordet kommer från franskans terre (land, jord).

 
20130907 142135

 Etisk tillagning av en baskisk Hummer 

CYKLA I DIN EGEN TAKT

Samtliga dagsetapper följer mindre asfalterade vägar / speciella cykelstigar som slingrar sig enormt vackert i och kring ditt boende för natten. Även ibland en kort sträcka på en oljegrusväg ... Inga markeringar är gjorda längs turen. Så kallade "highlights" är beskrivna i bland annat etappbeskrivningen, t ex ett hus, en känd vin eller sherrybodega, marknadsplats eller fiskehamn, en slottsruin, magnefikt kloster, stort träd, saltdynor, en höjd eller klippa, en å, en älv, en bar, en välbesökt restaurang, unikt Värdshus med flera kännetecken - väl värt en omväg / besök. Läs noga igenom följande dagsetapp - dagen innan. Det är viktigt! Å andra sidan finns din följebil respektive din färdledare nära dig! Rätt för din, och andras säkerhet. Ett 'Cykel-Kit' inklusive mobiltelefon med spanskt SIM-kort delas ut Dag 1 - ankomstdagen, och är till låns. MTB-cykel utan fotbroms, MIPS-hjälm och två cykelväskor ingår. Enkelt och smidigt att cykla i sin egen takt. Välkommen att deltaga! Team Alex Rosengren
Oliver i olja

Europas mest innehållsrika cykelupplevelse i Andalusiens hjärta.

E-cykel mellan tre världsarv! Fr sek 19.960 för 1 person exkl flyg.


9 dagar i europas 'kulturvagga' - 
blandat med en 'nevadaliknande natur' som t ex 'vita spanska byar', grottboningar och flera platser med betydande historiska vingslag tillsaammans med det bästa köken i regionen kan uppbringa. Förutom avkoppling kvällstid och en skön säng! Det var i Andalusien som morerna blev kvar längst och efterlämnade sina ståtligaste byggnader t ex Córdobas Mezquita och det enastående 'röda palatset' Alcazar de Alhambra de Granada - som också hyser ett av de charmigaste och kanske mest historiska paradorhotellen i Spanien, samt flamenco i värdsklass.

 

Mell.Andal Alahama m o Granada Zar Marce Vardshus Andal Flamencoscen Maskad

 


Priser:  2 personer, SEK **36.820 i Deluxe/AI, Allt ingår resmålet. exklusive *flygstol t ex Köpenhamn-Malaga t/r.  1 person, SEK 19.960. Deluxe/AI, Allt ingår resmålet. exklusive *flygstol t ex Köpenhamn-Malaga t/r.  *Flygstol som beställs genom Oss beställs separat. Separat faktura. **Pris när två personer bokar och reser tillsammans. 55 mil person- och bagagetransport bortom allfarvägen ingår.

 

 

I Andalusien skiner solen, nästan hela året. Därför är turismen betydelsefull, speciellt från Huelva och Gibraltar i öster till Malaga och Almería i öster, vidare till Cordoba och Granada i centrala Andalusien. Tack vare solen är det mycket gynnsamt att odla citrusfrukter och vete här. Förutom en stor produktion av olivolja, närmare bestämt 1/3 av Europas totala produktion. Andra städer som du kan besöka är t ex Jabugo m o Sevilla m o, Jerez, Cádiz, Ronda, Malaga, Jaen och Baeza. Samt förstås Ùbeda - ännu en natur- och kulturhistoriskt skön stad som allra österut visar upp naturreservatet Cabo de Gata Níjar, med dess dramatiskt färgrika kustremsa där Vi numera lagt en underbar resa - inriktning god mat och havsnära kustvandring / promenad.

 

MellAndal Alhama m o Mell.Andal Byvy MellAndal Genuinby MellAndal Córdoba Hotell
MellAndal Granada m o2 MellAndal Granada m o MellAndal Logirum Jujar MellAndal Terass Jujar MellAndal Mesquita Inter2

Andal Olivlundarberg Andal Oliver Andal Granada Exter Andal Granada Andal Ginst

I hjärtat av Granada, Córdoba och Ùbeda, då speciellt i den gamla judiska stadsdelen väster om Mezquitans höga murar i Córdoba är som att befinna sig på 900-talet! Mycket här har inte förändrats sedan dess. Här har judar, kristna och muslimer byggt upp ömsesidigt utsmyckade byggnader som än idag är världsberömda sevärdheter. Duktiga silversmeder turas om i de historiska gränderna att skapa bland annat vackra smycken i sina ateljér. Bron över floden Guadalquivir vilar ännu på de ursprungliga romerska fundamenten. Vidare finns här i regionen den mest storslagna historisk-konstnärliga sevärdheten, ett av de mest spektakulära torgen, förutom en stads emblematiska monument, samt berömda zigenargrottor. Inramat av 60-80 miljoner olivträd och Spaniens högsta bergskedja.

 

Ditt cykelområde            Andalusien. Stort som Portugal        Resmålen i Spanien. Pdf:r

karta mijas granada cordoba 20171119  Andalusien Karta  spanskastigar

banner6blueglobe8