boka vit

boka vit spanska


Antal personer:

RESETEKNISK information:

BOKA DIN RESA ONLINE. 
BOKA NU / FÅ FAKTURA PÅ VALT RESMÅL ONLINE. 

KREDIT TILL 50 DAGAR INNAN AVRESA.
FLYGBILJETTER 
BOKAS SEPARAT GENOM OSS / BOKAS SJÄLV. MÖTESTIDEN

VIKTIG!  FRI TRANSFER 
TILL/FRÅN 
STARTPLATS I VALT RESMÅL T EX FRÅN BILBAO/PORTO/FARO/MADRID
/
MALAGA/ALMERIA/LAS 
PALMAS eller VALVERDE. 

ElHierro Led Kam Picknick kopia

MER INFORMATION OM
T EX PRISKATEGORIER.

TERROIR

Är ett uttryck som beskriver de naturliga förutsättningarna på växtplatsen för råvaran. Det kan översättas som “platsens känsla” som fås av dess olika egenskaper, som skapar dess karaktär. Hur geografi, geologi, och klimat integrerar med till exempel växters genetik. eller framställning av matvaror. Ordet kommer från franskans terre (land, jord).

 
20130907 142135

 Etisk tillagning av en baskisk Hummer 

CYKLAI DIN EGEN TAKT

Samtliga dagsetapper följer mindre asfalterade vägar / speciella cykelstigar som slingrar sig enormt vackert i och kring ditt boende för natten. Även ibland en kort sträcka på en oljegrusväg ... Inga markeringar är gjorda längs turen. Så kallade "highlights" är beskrivna i bland annat etappbeskrivningen, t ex ett hus, en känd vin eller sherrybodega, marknadsplats eller fiskehamn, en slottsruin, magnefikt kloster, stort träd, saltdynor, en höjd eller klippa, en å, en älv, en bar, en välbesökt restaurang, unikt Värdshus med flera kännetecken - väl värt en omväg / besök. Läs noga igenom följande dagsetapp - dagen innan. Det är viktigt! Å andra sidan finns din följebil respektive din färdledare nära dig! Rätt för din, och andras säkerhet. Ett 'Cykel-Kit' inklusive mobiltelefon med spanskt SIM-kort delas ut Dag 1 - ankomstdagen, och är till låns. MTB-cykel utan fotbroms, MIPS-hjälm och två cykelväskor ingår. Enkelt och smidigt att cykla i sin egen takt. Välkommen att deltaga! Team Alex Rosengren
Oliver i olja

Europas mest innehållsrika cykelupplevelse innehållande bl a

E-cykel bortom allfarvägarna max 35 km/dag i

europas 'kulturvagga' - blandat med en 'nevadaliknande natur' som t ex 'vita spanska byar', grottboningar och flera platser med betydande historiska vingslag - som genomsyras dagligen av det bästa köken i regionen kan uppbringa - förutom avkoppling och en skön säng! Det var i Andalusien som morerna blev kvar längst och efterlämnade sina ståtligaste byggnader – Córdobas Mezquita och det enastående 'röda palatset' Alcazar de Alhambra de Granada - som också hyser ett av de charmigaste och kanske mest historiska paradorhotellen i Spanien, samt flamenco i värdsklass. 9 dagar.

 

Mell.Andal Alahama m o Granada Zar Marce Vardshus Andal Flamencoscen Maskad


Priser: 44.500 SEK, två personer som bokar samtidigt. Deluxe/AI-resmålet. Inklusive *flyg t ex Köpenhamn-Malaga t/r.  1 person, 22.900 SEK. Deluxe/AI-resmålet. Inklusive *flyg t ex Köpenhamn/Stockholm-Malaga t/r.  *Flygstol beställs separat.

Läs mer...
banner6blueglobe8